vervolg met ps 3 - Reisverslag uit Peking, China van Abert Voragen - WaarBenJij.nu vervolg met ps 3 - Reisverslag uit Peking, China van Abert Voragen - WaarBenJij.nu

vervolg met ps 3

Door: Albert Voragen

Blijf op de hoogte en volg Abert

15 Maart 2010 | China, Peking

Foto's meesturen is steeds een probleem. Ik moet dan eerst kopieren van mijn foto-memorycard, of van usbstick, of ze direct vanuit het toestel laden, maar als ik dat probeer, krijg ik allemaal chinese, dus ongebrijpelijke rolmenu's. Ik moet dat nog uitzoeken. Maar ik heb al 8 GB filmmateriaal en bijna 8 GB aan fotomateriaal. IK knip er wat oplos. Maar jullie krijgen vast nog levend materiaal. Heb er engelssprekende hulp bij nodig en die vind je hier niet met een lampje.Liefs.

• 16 Maart 2010 - 18:21

Lizette:

Hoi hoi,

Als je het allemaal leest dan heb je al geen woorden meer hoe moet het dan voor jou zijn!!??
    Ik kijk weer uit naar je volgende verslag.

Dikke knuffel

zwijgen

12 Mei 2010

en toen ...

07 Mei 2010

reizen is anders dan vakantie

05 Mei 2010

5 mei: "Bevrijdings"- dag
Abert

Mijn reis bestaat eigenlijk uit 3 delen. Het eerste deel is De Transmongolië Express, dwars door het barkoude Siberië. Het Tweede deel is China. De slotetappe is Vietnam, Cambodja, Laos. Verheug me er erg op.

Actief sinds 18 Jan. 2010